Ledige stillinger

Montør

Vi er et dynamisk firma i vækst, som sælger og monterer vandingsanlæg til gartnerier, planteskoler og store anlægsgartnere i hele landet. Hos os arbejder du med mange nye tiltag og unikke projekter, der varierer fra store landskabsprojekter i København til små gartnerier i Nordjylland.

Som montør kan du se frem til en hverdag, hvor du udfører en god blanding af service, montage samt små og store reparationer af vandingsanlæg i hele Danmark. Branchekendskab er ikke nødvendigt, det er derimod teknisk forståelse og interesse. Vi sørger for at sætte dig grundigt ind i opgaverne.

Som udgangspunkt starter en arbejdsdag i Odense N, hvor vores lager ligger.

Er du klar til nye udfordringer og tæt kundekontakt?

Du har kørekort B og gerne egen bil, der er mulighed for firmabil – vi ser helst, at du bor på Fyn.

Du har en god fysik og er kundeserviceorienteret og ansvarsbevidst.

Du er vant til at håndtere et højt arbejdstempo og mange sideløbende opgaver. Vores arbejdsdage er travle, og to dage er sjældent ens. Du vil løbende skulle sætte dig ind i nye detaljer og produkter.

Arbejdssproget er dansk, og du skal kunne tale, læse og skrive det.

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund. Du kan også være ufaglært og uden den store erfaring. Det vigtigste er, at du har teknisk forståelse.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os mandag-fredag kl. 08.00-15.00 på tlf. 2674 7137.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale og opfordrer dig til at sende din ansøgning og dit CV til job@orev.dk hurtigst muligt.

Ansøgninger skal sendes skriftligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Please note that all the pictures there are OREV’s ApS property and may only use in our home-page and should not be used by others without our concent ( Copyright protected)