Friland

Vandingsanlæg til friland stiller helt særlige krav til udstyret. Hver enkelt løsning tilpasses det konkrete gartneri – her er kun skræddersyede vandingsanlæg.

Vi tilbyder både manuelle og automatiske løsninger t il styresystemer, så tidspunkt og mængden af vandingen og gødningen kan reguleres, så det passer lige præcist til dine behov.

Desuden minimeres dagligt vedligehold og service med løsninger fra OREV. Det sørger vandingsanlæggenes driftssikre konstruktion og automatikken for.

Gartnerier

Har helt særlige behov, når det drejer sig om vandingsanlæg og gødning. Hver enkelt løsning tilpasses det konkrete gartneri – her er kun skræddersyede vandingsanlæg.

Et af vore specialer er drivhuse i glas samt plastiktunneller. Her bruger vi primært vores helt særlige hængende mikrosprinklere, der giver ensartet spredning af vandet, eller vores specielle dyser til tunneler, befugtningsdyser mm.

Energiforbruget er en vigtig faktor. Med vores vandingsanlæg tages der højde for planternes særegne behov for vand og gødning, og klimaet i drivhuset tilpasses alt efter kravene til luftens fugtindhold og temperatur. Gødning af planterne klares nemt via vores vandingsanlæg, så d er ikke skal bruges særskilt tid på det.

Vi tilbyder både manuelle eller automatiske løsninger til vandings- og fugtighedsstyring, så tidspunkt og mængden af vandingen og gødningen kan reguleres, så det passer lige præcist t il dine behov.

Desuden minimeres dagligt vedligehold og service med løsninger fra OREV. Det sikrer vandingsanlæggenes driftssikre konstruktion og automatikken for.

Plantager

OREV’s vandingsanlæg til plantager baseres på drypslanger eller mikrosprinklere. Slangerne ligger typisk på jorden og kræver dermed kun lidt vedligehold.

Planteskoler

OREV’s vandingsanlæg til planteskoler baseres på sprinkler vanding med mikrosprinklere eller drypvanding. Slangerne ligger typisk på jorden og kræver dermed kun lidt vedligehold.

BEMÆRK, AT ALLE VISTE BILLEDER TILHØRER OREV APS OG MÅ KUN ANVENDES PÅ VORES HJEMMESIDE. DE MÅ IKKE ANVENDES AF ANDRE UDEN VORES TILLADELSE (OPHAVSRETBESKYTTET).